WhatsApp plus JiMODs v6.25 Son Sürüm İndir

WhatsApp plus JiMODs v6.25 Son Sürüm İndir


Indir WhatsApp Plus (WhatsApp +) Android için JiMODs Apk
Yeniden Doğan Version + Anti Ban
WhatsApp Plus? Anti Ban v3.0
WhatsApp JiMODs v6.25
WhatsApp + v7.25 - 2.12.5
WhatsApp Jt JiMODs v6.25 [Yeni]





WhatsApp'ımızın daha da iyi durumda olduğunu size söylersek ne olur? Çok şaşırmayın, WhatsApphalarımız yeni ve heyecan verici özellikler sunar ve buna WHATSAPP PLUS denir: BU Mavim Zaman. WhatsApp Plus (gayriresmi) yeni WhatsApp sürümü bugün açıklanacak. Bu yüzden, WhatsApp Plus'ın bize sunacağı yeni Whats - ne düşünelim. Almamız gerek.

WhatsApp Plus aşağıdaki harika özelliklere sahiptir:

Hepimiz yeşil WhatsApp simgemizi seviyoruz. Değil mi Evet öyle Ancak WhatsApp Plus, mavi bir simge ile gelir. Değişiklikler iyidir ve bu yeni ikon çok şirin görünüyor!
Renginizi değiştirin: WhatsApp'taki renkleri asla değiştiremez, ancak WhatsAppPlus'ı kullanarak, uygulamanın hemen hemen her bölümünün renklerini değiştirebiliriz. Yani arka plan rengini ve Başlık rengini değiştirebiliriz. Yani WhatsApp Plus'ı kullanarak WhatsApp'ınıza daha fazla renk ekleyebilir ve keyfini çıkarabilirsiniz.

Genişletilmiş video boyutları: WhatsApp kullanarak, arkadaşlarımıza maksimum 16 MB boyutunda video gönderebiliriz ve hepimiz ölmeyi pek istemiyorduk. Ve burada WhatsApp Plus 50 MB video boyutundadır. Bu yüzden daha fazla video boyutu için bu sürümü edinin ve daha büyük videolardan zevk alın.

Durum Şeyı: WhatsApp'ı kullanarak yalnızca durumumuzu gizlemekle kalmazsak da onları dilediğimiz kişilere açıklamakla kalmazsak da, iletişim simgesini ilk tıklamamız gereken WhatsApp'mizden farklı olarak sohbetin hemen altındaki arkadaşımızın durumuna bakabiliriz ve ardından durumu görün. Daha iyi WhatsApp ile daha kolay!

Yüksek Kaliteli Görüntüler: WhatsApp'm tüm HQ görüntülerimi tam bir yaygaraya çevirdiğinde nefret ediyorum. Ancak WhatsApp Plus ile yüksek kaliteli görüntüler için farklı bir seçeneğiniz var. Böylece imgeleriniz oldukları gibi kalır. Harika değil mi
Heyecan verici Yeni Temalar: WhatsApp Plus heyecan verici yeni temalar içeriyor. Ve onlar sadece çok fazla. WhatsApp ile WhatsApp Plus'ın görünümünü değiştirin. Geleneksel WhatsApp temaları içermiyor, bu nedenle bu WhatsApp Plus aramak için büyük bir neden.

Parlak Fint Renkleri: Siyah yazı tipi renginin aynı eski monotonluğu WhatsAppPlus ile sona erdi çünkü yeni WhatsApp Plus ile WhatsApp'taki yazı tipi rengini değiştiriyorsunuz. WhatsApp Plus'ı kullanarak okunmamış ileti, grup iletileri için farklı yazı tipi renkleri de ekleyebilirsiniz. Bu gerçekten yeni ve büyüleyici birşey.

Konum: WhatsApp Plus ile konumunuzu arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. Her yerde bir yerde olduğun zaman harika olur, arkadaşların nerede olduğunu biliyor mu? Bu, gerçekten kullanmak için sabırsızlanıyorum yeni bir özelliktir.
NEDEN NE KAPSAMLI?

WhatsApp gerçekten çok sevimli ama WhatsApp Plus'ın ondan daha iyi olması gerçeği ihmal edilemez. Mevcut WhatsApp ile hatalar bulmaya çalışmıyoruz, ancak resmi WhatsApp ve sizi WhatsApp Plus'a karşı eğilimli olacak olan resmi olmayan WhatsApp Plus arasındaki farklar aşağıda belirtilmiştir.

Daha iyi bir arayüz: sayısız tema seçenekleri, yazı tipi renk seçenekleri ve renk ayarları ileWhatsApp Plus arayüz bakımından uzun vadede duruyor.

Daha iyi suratlar: WhatsApp'ı sevmemizin bir nedeni, harika suratlar ve zihin yüzünden! WhatsApp Plus cehennem suratlar bir sürü suratlar ile birlikte geliyor. Artık hiçbir duygu söylenmiyor.

Daha gizlilik ve kolaylık: WhatsApp Plus, gizlilik ve daha iyi erişim açısından kullanıcılara daha kolaylık sunar.

Video boyutu: WhatsApp Plus, Video boyutu açısından WhatsApp'den daha iyidir. (bir kuyruklu 50 MB). WhatsApp yükseltmenizi mi arıyorsunuz, öyle değil mi?

WHATSAPP HAKKINDA NE YAPILIR?

Benimle WhatsApp arasında olan her şeyden her zaman nefret etmiştim. Ancak WhatsApp Plus bana göre çok büyük hissetti (suç yok !!! WhatsApp). WhatsApp Plus, WhatsApp'taki heyecan verici özellikleri arayan herkese arkadaşlarıyla etkileşim kurmalarını önemle önerir. Harika bir estetik çekiciliği vardır. Güven Bana. Bunu seveceksin!!




______________________________________________

WHATSAPP PLUS İNDİREMEYENLER İÇİN YENİ LİNKLER AŞAĞIDIR





Whatsapp plus Jimods Ekran Görüntüleri
WhatsApp plus JiMODs v6.25 Son Sürüm İndir


Hiç yorum yok