OnePlus 5T Modeli İle Şirket Satış Rekoru Kırdı!

OnePlus 5T Modeli İle Şirket Satış Rekoru Kırdı!
,


OnePlus 5T modeli firmanın bugüne kadar geliştirdiği akıllı telefon modelleri arasında en fazlaca satış yaptığı model olarak kayıtlara geçti.


OnePlus şirketinın geçtiğimiz aylarda resmi olarak duyurup piyasaya sunmuş olduğu akıllı telefon modeli olan OnePlus 5T, bugüne kadar en fazla satış rakamını bulan OnePlus modeli olarak üstün dereceli kırdı.

İncelen çerçeveli ekranı ile birlikte üst düzey donanım özelliklerini üzerinde taşıyan cihaz aynı zamanda şirketin en hızlı satılan modeli olma ünvanını da eline geçirdi. OnePlus 5T modelinin daha satışa çıktıktan 6 saat sonrasında bu rekorları eline geçirdiğini aktaran şirket, satış sayıını ise duyurmadı.

OnePlus 5T modeli “T” serisi modellerden ikinci seri olarak OnePlus 5 modeli geliştirilerek piyasaya sunulmuş hali. 18:9 sinematik ekranı ile beraber parmak izi okuyucusunun cihazın arka kısmına konuşlandırılması dikkat çekmişti.

Snapdragon 835 işlemci çipini barındıran cihaz 6GB ve 8GB RAM seçeneklerini 64GB ve 128GB dahili depolama alanları ile birleştirirken ana kamerası da çok kaliteli olarak üretilmiş. 16MP+20MP arka çift kamera ile gelen OnePlus 5T, 16MP çözünürlüğünde selfie kamerası bulunduruyor. cihazın artılarından bir diğeri ise bu ön kamerası hızlı bir yüz tanıma özelliğini barındırması olarak gösteriliyor.

3300mAh batarya kapasitesi olan OnePlus 5T 499$ etiket fiyatı ile Avrupa’da satışa sunulmuşken ülkemizde 3000₺ fiyatın altında farklı seçeneklerle vitrinlerde yerini aldı.

Hiç yorum yok