İOS 11 Uyumlu Cydia için Geri Sayım Hala Sürüyor

İOS 11 Uyumlu Cydia için Geri Sayım Hala Sürüyor



uzun süredir yayımlanması beklenen ve Jailbreak kullanıcıları için önemli bir güncelleme olan iOS 11 için Cydia’nın gelmesi önünde hiçbir engel kalmadı. Cydia geliştiricisi Saurik’in bir süredir iOS 11 için uyumluluk çalışmaları yaptığı biliniyordu. Saurik, nihayet merakla beklenen müjdeli haberi verdi ve iOS 11 Jailbreak için Cydia’nın hemen derhal hazır bulunduğunu duyurdu.



Cydia ile tanınan Jay Freeman (Saurik), uzun süreden beri Ceydia ve Mobil Substrate’i iOS 11 ile uyumlu hale getirmek için çalışma yapıyor. Abraham Masrive Jonathan Levin’in iOS 11.1.2 için Jailbreak aracını yayımlamaları ile çalışmalarına hız veren Saurik mevzu ile alakalı beklenen açıklamayı yaptı.
İOS 11 Uyumlu Cydia için Geri Sayım Hala Sürüyor


Saurik, iOS 11 için Cydia çalışmalarını Jailbreak dünyasının önde gelen isimlerinden birisi ile çalışıyor. Bu ismin muhtemelen Coolstar olduğu tahmin ediliyor. Saurik, Mobil Substrate için tüm platformu daha istikrarlı ve verimli kılacak yeni bir tatbik üzerinde çalıştığını belirtti.

Saurik, çalışmaların gecikmesinin ardındaki sebepleri de paylaştı. Saurik’e gore iOS 11’deki yerleşik sınırlamaların bir Jailbreakli cihazda Unix tabanlı işleri zorlaştırdığını açıkladı. ek olarak, Apple’ın işletim sistemi değişikliklerin Jailbreakli cihazların haiz olduğu yeteneklerini azalttığını belirtti. şundan dolayı çalışmalarının uzun sürdüğünü söyledi.

Saurik, yaptığı bu izahat ile “hemen hemen hazır” derken işinin zorlu olduğuna atıfta bulunmuş olduğu görülüyor. iOS 11 için Cydia’nın yayımlanmasının arkasından gerekli duyuruyu sitemizde meydana getirecek ve talimatları sizlerle paylaşacağız.

Hiç yorum yok