İOS 10.3.X için H3lix Jailbreak Yayımlandı Sadece 32 bit Cihazlar için

İOS 10.3.X için H3lix Jailbreak Yayımlandı Sadece 32 bit Cihazlar için


IOS 10.3.X için bir jailbreak yayımlandı, ancak yalnızca eski 32 bit cihazları destekliyor.

Sabahları iOS 10.3.X çalışan günlük iPhone'unuzu iptal etmek için sabırsızlıkla beklediyseniz hayal kırıklığına uğrayacaksınız. Ünlü geliştirici tihmstar, bu iOS sürümleri için bir jailbreak yayınladı, ancak yalnızca 32 bit CPU'lu daha eski cihazlar için. Bu, iPhone 5, 5C ve 4S'yi, daha popüler olanlar ile 32bit iPad'leri ve iPod'ları içeriyor.

Dün haberler, Noel arifesinde dağıldı ve sahip oldukları eski cihazları feshetmek isteyen insanlar için kesinlikle hoş bir sürpriz oldu. Jailbreak yalnızca iPhone5,2'de (iPhone 5) test edildiyse de teori olarak, resmi h3lix web sitesinde ilan edildiği gibi tüm 32 bit cihazlarda çalışmalıdır.

Web sitesi, jailbreak'in nasıl kurulacağına ilişkin talimatlar sağlar, ancak şakalar ve çok samimi olmayan dil de dahil olmak üzere komik bir dönüş ile:

Kurulum 
1 İPA Dosyasını indirin
2 yedeğinizi alın
3 ve cihazınızı hazırlayın
4 Apple Kimliği Ve Parmak İzinisi Cihazdan kaldırın
5 Cydia Impactor indirin
6 Cydia Impactor"u çalıştırın
7 indirdiğiniz İPA dosyasını Cydia Impactor"a sürekleyip bırakın
8 sizden apple kimliği ve parola isteyecektir girin ve dosyanın yüklenmesini bekleyin.

Bunun anlamı, sağlanan .IPA dosyasını Cydia Impactor ile yan tarafta yüklemeniz gerektiğidir, bu oldukça basit bir görevdir.

Bu pek çok kişinin umduğu haber değil iOS 10.3.3, birçok cihazda desteklenen son iOS sürümü olduğu için birçok kişi tarafından hoş karşılanıyor. IOS 11.1.X için bir jailbreak, hemen köşede ve biz de yakın gelecekte daha geniş bir uyumluluk listesine umut bırakan iOS 10 çalıştıran 64bit cihazlar için yeni bir jailbreak görebilirsiniz.

Bununla ilgili düşünceleriniz neler? Jailbreak tedavisi için açlık çeken bir antika cihazınız var mı? Yorumları bize bildirin!

Hiç yorum yok