İOS 10 32 Bit Cihazları için Jailbreak Çıktı

İOS 10 32 Bit Cihazları için Jailbreak Çıktı



Tihmstar, 32 bit cihazlar için iOS 10 Jailbreak aracını yayımlandı. Bu Jailbreak aracı, 32 bitlik ve artık eski olarak nitelendirilen cihazları kapsıyor ve tüm iOS 10 sürümlerini destekliyor.

Tihmstar’ın Jailbreak aracını yalnızca iPhone 5,2 şu demek oluyor ki iPhone 5 üzerinde test etmiş olduğu uyarsıcaklıknda bulunuyor sadece Jailbreak‘in tüm 32 bit cihazları desteklediğini belirtiyor.

Jailbreak aracının piyasaya çıkan ilk sürümünü indirmek dilerseniz h3lix’in resmi internet sitesine gitmeniz yeterli. Jailbreak aracı her zamanki şeklinde bir .ipa uzantılı uygulama dosyası olarak indirilecek ve Cydia Impactor ile bu dosyayı iPhone’unuza aktaracaksınız. daha sonra iPhone’unuzun Ana ekranı’na gelecek olan uygulamayı açarak Jailbreak işlemlerini başlatabilirsiniz.

Elbetteki aracın henüz ilk sürümde olduğu, bazı eksikliklerinin olabileceği unutulmamalıdır. bu yüzden 32 bit ve iOS 10 çalıştıran iPhone’unuzda Jailbreak aracını kullanmak için pek telaşlı davranmamanızı tavsiye ederiz. Özellikle de aracın şimdiye dek yalnızca bir iPhone modeli üzerinde -ki o da iPhone 5- kontrol edilmiş olduğu unutulmamalıdır.

Yükleme sırasında çok dikkatli olun ve işlemleri başlatmadan önce tam yedekleme yapmayı dikkatsizlik etmeyin.

Genel kapsamda Jailbreak aracının iPhone 5, iPhone 5c ve 32 bitlik iPad modelleri üzerinde de çalışması gerekiyor. Jailbreak aracının semi-untethered olduğunu da hatırlatalım. devaız ortaya çıkan bu sürpriz Jailbreak aracı, yakın gelecekte 64 bit cihazlar için iOS 10.3.x sürümü ve iOS 11 için de harika çalışan bir Jailbreak’in önünü açar.

Hiç yorum yok