Google, hayranlarına Pixel 2 almaması için iyi bir neden verdi.



Vay canına, Google, sen de değilsin! OnePlus, satın alan kişilere anketlerle anında doğrudan birkaç hafta önce piyasaya sürülen bir cihaz olan OnePlus 5'i kullanmanın mükemmel olduğunu söyleyince, Temmuz ayında tekrar hatırlayın. O zamanlar böyle bir hamleyi çekecek bir şirketten telefon almamanın büyük bir sebebi olduğunu söyledim. Şimdi kendimi tekrar edip aynı şeyi Google'ın Pixel 2 hakkında da tekrarlayacağım.


Google, neden Pixel 2'de anketler yayınlıyor? Kullanıcıları bilgilendirdiyseniz veya Ayarlar uygulamasında veya ekranın herhangi bir yerinde çalıştırma iznini size verdiyseniz bunu tamamen edinebilirim. Ancak, Pixel telefonlarının zaten pahalı cihazlar olduğunu hatırlatalım. Bu, müşterilerin cep telefonlarında açılan anketlere cevap vererek Google'a "ödeme" yapmamaları gerektiği anlamına geliyor. Sıradaki ne? Diğer reklamlar?

Amazon, kilit ekranında reklam gösterdikleri için indirimli özel Android telefonlar satıyor. Bunlar, reklamlar tarafından sübvanse edildiği açıkça pazarlanan Prime Exclusive Telefonlarıdır. Alıcılar, daha ucuz bir fiyat etiketi için, kilit ekranında teklifler ve reklamlar görmeye devam ettiklerinde, şehirdeki en sıcak giriş seviyesi telefonlardan bazılarını satın alabileceklerini biliyorlar.

Bir Pixel telefonu seçen herhangi bir Android kullanıcısı, etiket fiyatını ödemeye hazırdır. Bunun üzerine, o da büyük miktarda reklam geliri üreten bol miktarda Google hizmetini kullanıyor olması muhtemeldir. Kaç tane Pixel 2 kullanıcısının bu yeni müdahaleci anketi gördüğünden emin değil. Ancak Android Merkezi, aşağıdaki ekran görüntülerinde görüldüğü gibi, ekranın sağ alt köşesinde bir pop-up gören ilk editörlerden biri olduğunu açıkladı.



Google, Pixel'i nasıl geliştirebileceğini bilmek istiyor ve Pixel 2 telefonlarının piyasaya sürülmesinden kısa süre sonra bu sorunları çözdüğü için övgüye değer. Ancak bunu yapmak için daha iyi bir yol olmalıdır.


Bu tür davranışları OnePlus'dan görmek ve başka birisini Google telefonunda görmek başka bir şey. Bunu yaparsanız, Google, o zaman, herhangi bir Android cihaz üreticisinin müşterilerine istenmeyen her türlü mesajla spam yapabileceği anlamına gelir.

Apple bunu iPhone'da yapsaydı gördüğümüz öfkeyi düşünün ...

Hiç yorum yok